Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café Parkhuis'
18jun 2018

Alzheimer Café Parkhuis

Maandag 18 juni 2018, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt op maandagavond 18 juni een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis”. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Uitleg over onbegrepen gedrag of probleemgedrag bij dementie.

Els van Schendel, psycholoog verbonden aan Aafje, thuiszorg in Dordrecht, is vanavond te gast in het Alzheimer Café. Dementie is een aangrijpende aandoening, zowel voor de persoon zelf, alsook voor diens naasten. Aandacht zal worden besteed aan mogelijke oorzaken van onbegrepen gedrag zoals agressie, depressie, maar vooral ook aan de omgang hiermee.

Het muzikale intermezzo wordt verzorgd door het trio van Marcel Koster.

Contactinformatie:
Locatie: Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Organisator: Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o
Website:http://www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!