Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Week van Hoop'
17jun 2018

Week van Hoop

Van zondag 17 juni 2018 tot en met zaterdag 23 juni 2018.

Ook dit jaar is er weer een Week van Hoop. Het thema in 2018 is 'Verhalen van Hoop'. De week organiseren we van 17 tot en met 23 juni. U bent van harte welkom!

In de Week van Hoop kunt u met eigen ogen zien wat de impact is van uw gebed, steun en betrokkenheid bij De Hoop. Wij zijn u erg dankbaar en daarom nodigen wij u van harte uit. Ook kunt u tijdens deze week kennis maken met het werk van De Hoop. Ontmoet de cliënten en raak geïnspireerd door hun Verhalen van Hoop. Ook hebben wij een aantal bijzondere sprekers voor u uitgenodigd en kunt u tijdens de open dag een kijkje achter de schermen nemen.

Lofprijs special, zondag 17 juni
Dit is de start van de Week van Hoop. Samen zingen we tot eer van God. Het gospelkoor Chananja zorgt voor een mooie muzikale bijdrage en een oud-cliënt(e) van De Hoop geeft zijn of haar getuigenis. De spreker tijdens deze avond is Danny Dane, voorganger in Zwijndrecht. Hij spreekt over het thema 'Verhalen van Hoop'.

Tijd: Van 19:30 uur bent u welkom voor een kopje koffie/thee en iets lekkers. De avond start om 20:00 uur.
Locatie: Dorp De Hoop, provincialeweg 122 te Dordrecht.
Deze avond is vrij toegankelijk. Lees meer.

Seminars, woensdag 20 juni
Op woensdagavond worden op verschillende locaties in het land seminars gegeven door professionals uit de zorg. Op laagdrempelige wijze kunt u kennis opdoen over verslaving en psychische problemen. U kunt zich gratis aanmelden voor de seminars. Aanmelden en meer informatie.

Ladiesnight, donderdag 21 juni
Donderdag is de Ladiesnight, een gezellig avondje uit speciaal voor vrouwen. Dit jaar is de spreekster Hanneke van Dam. Hanneke van Dam heeft jarenlang in Mongolië gewerkt met mensen die verslaafd zijn. Ze schreef er het boek over “Alles opgeven en rijk worden. Op avontuur met God in Mongolië”. Naast het hoofdprogramma is er shopping met allerlei kraampjes. De avond is inclusief hapjes en drankjes. Kaartjes kosten €10,00 p.p. De opbrengst van deze avond komen ten goede aan het werk van De Hoop.

Tijd: Inloop van 19:30 uur, start programma 20:00 uur.
Locatie: Dorp De Hoop, provincialeweg 122 te Dordrecht.
Kaartjes bestellen en meer informatie op de website.

Cycle for Hope, donderdag 21 juni t/m zaterdag 23 juni
Donderdag starten ook de wielrenners van Cycle for Hope met de sponsortocht Rondje Nederland. Zij rijden in 48 uur maar liefs 1.200 km. Kom kijken bij de start! Deze wordt gehouden van 14:30 tot 16:30 uur op Dorp De Hoop. Op zaterdag start de Toertocht van Cycle for Hope en de Ladies Ride.  Aan het eind van de middag, vanaf 15:00 uur, is de spectaculaire finish van alle tochten.

Open dag, zaterdag 23 juni
Op zaterdag is de feestelijke open dag. Kom op de koffie! Vanaf 13:00 uur is de gezellige markt open en kunt u een rondleiding volgen. Om 14:00 uur is het hoofdprogramma met muziek en samenzang en spreker Hans Maat, directeur van het Evangelisch Werkverband. Daarnaast zijn er nog leuke activiteiten zoals een dikke bandenrace, springkussen en schminken. 's Middags finishen de wielrenners van sponsorfietstocht Cycle for Hope. Kortom: een dag waarop van alles te beleven is op Dorp De Hoop. We hopen u te ontmoeten! Lees meer.

Tijd: Markt & rondleidingen vanaf 13.00 uur, start hoofdprogramma 14:00 uur
Locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 te Dordrecht.
De open dag is vrij toegankelijk.

Over alle activiteiten vindt u meer informatie op de website

Contactinformatie:
Locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 122
Organisator: Vrienden van de Hoop
Website:www.vriendenvandehoop.nl


Deel dit bericht met je vrienden!