Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing Mindful eten'
19apr

Lezing Mindful eten

Donderdag 19 april 2018, van 19:30 uur tot 20:30 uur.

Op donderdag 19 april geeft voedingstherapeute Jolanda Baan in de Blauwe Kamer van de Bibliotheek AanZet in Dordrecht Centrum de interactieve lezing Mindful eten. Het thema van de lezing is: “Mindful Afvallen met de Mindful-eten-methode”.
Lichaamsgewicht willen verliezen kan leiden tot stress. Jolanda Baan van VIAMOVA heeft de Mindful-eten-methode ontwikkeld. Met deze methode onderzoek je welke behoeften er achter je eetgedrag liggen. Het is afvallen zonder te lijnen waardoor je meer ontspannen met voedsel omgaat.

Tijdens de interactieve lezing geeft Jolanda tips voor het onderzoek naar je eetgedrag en een boekje met kleine opdrachten die je ter plekke maakt en bespreekt. Daarnaast is er het bewust en met aandacht eten van een klein hapje.
De lezing is gratis. Het duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via viamova@gmail.com of 06-45606853.

Jolanda Baan is holistisch voedingstherapeut en psychosociaal therapeut bij VIAMOVA en ontwikkelaar van de Mindful-eten-methode. Zij heeft ervaren hoe mindful omgaan met eten je leven kan veranderen. Naast het begeleiden van cliënten in haar praktijk geeft ze regelmatig lezingen.


Wat: Lezing Mindful eten
Voor wie: iedereen
Datum: donderdag 19 april 2018
Locatie: Bibliotheek AanZet in Dordrecht Centrum
Toegang: gratis
Meer informatie:  www.viamova.nl/home-holistisch-therapie-voedingscoach-voedingstherapie.php

Contactinformatie:
Locatie: Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!