Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schrijfcafé' Foto: Sanshine Schrijft
14mrt

Schrijfcafé

Woensdag 14 maart 2018, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Sandra Utterijn-Klijnsmit organiseert op woensdag 14 maart het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Deze maart-editie, die plaats vindt op Nationale Boomfeestdag, staat in het teken van natuur.

Schrijven is goed voor de gezondheid. Het is een creatieve vorm van bezinning en zelfexpressie die je helpt om met aandacht in het leven te staan. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt de deelnemers tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse schrijfoefeningen. Naast het creatief schrijven zit de kracht van het Schrijfcafé ook in het voorlezen van het geschreven werk. Met schrijven kruip je naar binnen om vervolgens te verwoorden wat er gehoord en verwoord wil worden. Met het hardop voorlezen aan anderen komen de reflectie en bezinning tot leven. Het wordt echt en de kwetsbaarheid kan je raken.

Schrijfervaring is niet nodig, de teksten worden niet beoordeeld. Voorlezen is niet verplicht. De bijeenkomst begint om 10 uur en duurt tot 12 uur. Deelname kost 12 euro inclusief 2 consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de ochtend zelf. Aanmelden kan door een email te sturen naar sandra@sanshineschrijft.nl. De deelnemer neemt zelf pen en papier mee. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: Schrijfcafé
Voor wie: iedereen
Datum: woensdag 14 maart 2018
Locatie: Sanshine Schrijft, Weerdestein 132 
Toegang: 12,00 euro

Contactinformatie:
Locatie: Weerdestein 132
Organisator: Sanshine Schrijft
Email:sandra@sanshineschrijft.nl
Website:http://www.sanshineschrijft.nl


Deel dit bericht met je vrienden!