Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'First Time Voters Event'
14mrt

First Time Voters Event

Woensdag 14 maart 2018.

Informatieve en vermakelijke avond voor jongeren die voor het eerst mogen stemmen
met optredens van Raff, Devennee, Maffoud Mokaddem en IceKoud Donii

Woensdag 14 maart komen de gemeente, jongeren en artiesten bij elkaar in het Energiehuis om te praten over de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

Tijdens First Time Voters kunnen jongeren die voor het eerst mogen stemmen praten met eveneens jonge kandidaten uit de Dordtse gemeente. Het is een kans om de gemeentelijke politiek beter te leren kennen en een beter beeld te vormen van de verschillende partijen. De gesprekken worden geleid door Mignon Nusteling en Mayhar Zarrinphaker. Er is ruimte om de discussie aan te gaan met de raadsleden en jongeren kunnen hun eigen stem te kunnen laten horen.

De avond wordt geopend door Burgemeester Kolff en Nachtburgemeester Juno. De gesprekken worden afgewisseld met optredens van artiesten zoals Raff, Devennee, Maffoud Mokaddem en IceKoud Donii. Het geheel wordt feestelijk afgesloten met een DJ, en na afloop is er nog ruimte om na te praten met elkaar en de raadsleden.

Het evenement is een initiatief van Schouwburg Kunstmin, Bibliotheek AanZet, Jongerenraad Dordrecht, Stichting Be Innovated, Studentenvereniging Ebrii Oves, Middelbare scholen en beroepsonderwijs Dordrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Sint Jorisweg 76
Organisator: Schouwburg Kunstmin
Telefoonnummer: 078-6397973
Website:http://www.kunstmin.nl


Deel dit bericht met je vrienden!