Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kunstmin Live met hoofdgast prof. dr. Kim Putters'
14mrt

Kunstmin Live met hoofdgast prof. dr. Kim Putters

Woensdag 14 maart 2018.

De passies en drijfveren van Putters en de groeiende verschillen in Nederland

Woensdag 14 maart is Kim Putters de hoofdgast in de regionale talkshow Kunstmin Live. Putters is bijzonder hoogleraar Beleid en Sturing van de Zorg in de Veranderende Verzorgingsstaat bij Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) en sinds medio 2013 directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

Zijn opa, vader en broertje waren allemaal binnenvaartschippers, maar Kim Putters wilde wat anders. Zijn ouders vonden het geen probleem dat hij niet wilde varen, maar dat hij naar de universiteit wilde voelde als een ander uiterste. In 2001 promoveerde hij op het gebied van sociale wetenschappen en bestuurskunde, en sindsdien bleef hij verbonden aan de Erasmus Universiteit als bijzonder hoogleraar. In zijn functie als directeur van het SCP wijst Putters steeds weer op de gevaren van de groeiende verschillen in Nederland. Ook was Kim Putters lid van de Eerste Kamer en gedurende twee jaar zelfs de Eerste Ondervoorzitter.

Elke Kunstmin Live staan gastheer journalist Kees Thies en gastvrouw theatermaker Marjolein Meijers garant voor een prikkelend gesprek met elke maand een nieuwe gast aan tafel. Het gesprek wordt afgewisseld met film- en muziekfragmenten en live optredens. De Kunstmin Live band zorgt voor een muzikale omlijsting van de avond.

Contactinformatie:
Locatie: Sint Jorisweg 76
Organisator: Schouwburg Kunstmin
Telefoonnummer: 078-6397973
Website:http://www.kunstmin.nl


Deel dit bericht met je vrienden!