Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Grip op je Geld bij Resto VanHarte' Foto: Resto VanHarte
14mrt

Grip op je Geld bij Resto VanHarte

Woensdag 14 maart 2018 vanaf 18:00 uur.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Stichting Pameijer organiseren op woensdag 14 maart een gezellig driegangendiner met als thema geldzaken. Locatie is Het Sterrenwiel. Tijdens het diner geven de professionals van Pameijer informatie over toeslagen en financiële regelingen met hierbij speciale aandacht voor senioren. Het Sociaal wijkteam is ook aanwezig om te ondersteunen bijvoorbeeld bij aanvragen.

Vind jij toeslagen en financiële regelingen ingewikkeld? Je bent niet de enige! Kom op 14 maart naar Resto VanHarte het Sterrenwiel. Laat je informeren, eet gezellig mee en ontmoet je buurtgenoten!

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens het driegangendiner. Inloop is vanaf 18.00 uur. Kosten zijn Euro 8,- per persoon. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus aan en eet gezellig mee!

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Contactinformatie:
Locatie: Het Sterrenwiel op Dalmeijerplein 80
Organisator: Resto VanHarte
Website:http://www.restovanharte.nl


Deel dit bericht met je vrienden!