Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jubileumconcert The Zipps / Bibelot' Foto: The Zipps
17feb

Jubileumconcert The Zipps / Bibelot

Zaterdag 17 februari 2018.

In december wordt Bibelot 50 jaar. Tijd voor een feestje! Het oudste Poppodium van Nederland viert een halve eeuw concerten en feesten met een bijzondere jubileumreeks. Dat betekent een heel seizoen lang bijzondere evenementen, met op 17 februari 2018 in de Main Stage een groep die óók al 50 jaar bestaat: The Zipps.

The Zipps
‘Highway Gambler' en 'Kicks and Chicks', je kent de nummers vast nog wel! The Zipps keren in originele bezetting terug naar de Main Stage. De band had in de jaren zestig groot succes door hun opmerkelijke mix van folkrock met beatinvloeden. [wapenfeiten toevoegen?]  Samen met Bibelot viert de psychedelische rockband inmiddels hun 50ste jubileumjaar. Een speciaal concert van de belangrijkste rockband in de Dordtse geschiedenis, dat mag je niet missen!

Jubileumprogramma
Bibelot gaat een seizoen lang los met bijzonder programma. Zo trakteert het podium de Drechtsteden bijvoorbeeld op grote jubileumconcerten van o.a. Jett Rebel (08/12/17), Nielson (23/12/17) en The Zipps (17/02/18). Er staat begin 2018 een bijzondere reeks van Dordtse curatoren op stapel met o.a. Yvo van der Vat (DordtYard) en Elten Kiene (Woorden worden zinnen en Brandwerk). Op 7 december viert Bibelot feest met alle vrijwilligers die zich in de loop der jaren hebben verbonden aan het podium, en dit is nog maar een gréép uit het programma… Bekijk voor het volledige overzicht www.bibelot.net

Ticketinformatie
Tickets voor de jubileumconcerten zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net, www.energiehuis.net of bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110.

Contactinformatie:
Locatie: Noordendijk 148
Organisator: Poppodium Bibelot
Telefoonnummer: +31(0)78 89 033 21
Website:www.bibelot.net


Deel dit bericht met je vrienden!