Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatiemiddag op het Da Vinci College'
15feb

Informatiemiddag op het Da Vinci College

Donderdag 15 februari 2018, van 16:00 uur tot 18:00 uur.

Op donderdag 15 februari organiseert het ROC Da Vinci College een informatiemiddag van 16.00 tot 18.00 uur voor toekomstige mbo-studenten. De middag is bedoeld om leerlingen te helpen bij de juiste keuze voor een (vervolg)opleiding op het Da Vinci College. Vóór 1 april moeten leerlingen deze keuze hebben gemaakt.

Extra ondersteuning en begeleiding
Naast algemene opleidingsinformatie staat tijdens de informatiemiddag op 15 februari het thema extra ondersteuning en begeleiding centraal. Hierover zijn doorlopend presentaties. Daarnaast zijn er diverse begeleiders van passend onderwijs, voorlichters uit de verschillende opleidingssectoren en loopbaanadviseurs om vragen te beantwoorden. Ook delen (oud-)studenten hun ervaringen met het Da Vinci College.

Twee locaties
De informatiemiddag vindt plaats op het Da Vinci College op het Leerpark in Dordrecht (hoofdgebouw Bianco) en op de Mollenburgseweg in Gorinchem. Er zijn ook informatiemiddagen op 15 maart, 19 april, 17 mei en 21 juni. Het Da Vinci College is een regionaal opleidingencentrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs. De school biedt diverse mbo-opleidingen in de sectoren Techniek en Media, Economie en Ondernemerschap, Gezondheidszorg en Welzijn en Entree (voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist). Kijk voor meer informatie op www.davinci.nl/mbo/opendag

Foto: Da Vinci College

Contactinformatie:
Locatie: op het Leerpark in Dordrecht (hoofdgebouw Bianco)
Organisator: Da Vinci College
Website:http://www.davinci.nl/mbo/opendag


Deel dit bericht met je vrienden!