Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Infoavond over het vrouwenhart'
05feb

Infoavond over het vrouwenhart

Maandag 5 februari 2018, van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Vrouwen hebben een grotere kans dat een hartinfarct niet (tijdig) wordt herkend. Dat is reden voor het Albert Schweitzer ziekenhuis en de De Hart&Vaatgroep om een 'Hart&Vaatcafé' te wijden aan het vrouwenhart, op maandag 5 februari. De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur in het auditorium van het ziekenhuis in Dordrecht. Aanmelden is nodig en kan via www.asz.nl/agenda

Er zijn duidelijke verschillen tussen mannen en vrouwen in het ontstaan van hart- en vaatziekten. Ook hebben vrouwen vaker minder duidelijke signalen bij hartproblemen. Tijdens dit Hart&Vaatcafé legt cardioloog Crista Liesting uit wat de verschillen zijn tussen het mannen- en het vrouwenhart en vooral waar je als vrouw op moet letten.

Na afloop van de presentatie gaan patiënten en hun naasten in kleine groepjes verder in gesprek met elkaar onder begeleiding van een deskundig gespreksleider. Dit kan een cardioloog (in opleiding) zijn, een verpleegkundig specialist (in opleiding) of bijvoorbeeld een gespecialiseerd cardiologieverpleegkundige.

Contactinformatie:
Locatie: Locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25
Organisator: Albert Schweitzer Ziekenhuis
Telefoonnummer: (078) 654 11 11
Website:www.asz.nl


Deel dit bericht met je vrienden!