Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Andrea Keller en Don't Explain bij Jazzpodium DJS' Foto: Andrea Keller
21jan

Andrea Keller en Don't Explain bij Jazzpodium DJS

Zondag 21 januari 2018 vanaf 22:30 uur.

ZONDAG: ANDREA KELLER & DON'T EXPLAIN
Jazzpodium DJS presenteert onder het kopje Homegrown maandelijks een lokale band die bezig is met jazz, soul, blues of wereldmuziek. Elke derde zondagmiddag van de maand goede muziek uit de regio. Op zondag 21 januari speelt speelt zangeres Andrea Keller en Jazz Combo Don’t Explain in het Jazzpodium.

De Dordtse zangeres Andrea Keller volgde een jazz-zangopleiding aan de Rotterdam Jazz School. Ze leste bij onder anderen Margriet Sjoerdsma, Katja Maria Slotte en Maria Mendes. Medio 2015 startte ze samen met contrabassist Henk Kok, pianist Martin Boskamp, vibrafonist Sandro Estourgie en drummer Jack Weijts het Jazzcombo Don’t Explain. Ze treden regelmatig op bij culturele podia in de regio Drechtsteden. Op 20 November 2016 traden ze ook met veel succes en met een volle bak op in Jazzpodium DJS. Vandaag komt er een vervolg, met weer een set vol swingende jazz, easy ballads en pittige tango. Saxofonist Ben Coenraads zal deze middag ook een aantal instrumentale nummers meespelen met Don’t Explain.

Homegrown brengt iedere derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.

• Datum: zondag 21 januari 2018
• Plaats: Jazzpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 14.30 uur / Aanvang: 15.00 uur
• Entree: gratis

Contactinformatie:
Locatie: Grotekerksplein 1
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!