Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nieuwjaarsconcert Drechtsteden Jeugdorkest'
20jan

Nieuwjaarsconcert Drechtsteden Jeugdorkest

Zaterdag 20 januari 2018 vanaf 20:15 uur.

Het Drechtsteden JeugdOrkest (DJO) geeft onder leiding van Casper van Nugteren op zaterdag 20 januari een nieuwjaarsconcert in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Het concert begint om 20.15 uur in theaterzaal Ketel 2. Kaarten à € 4 ,- zijn te bestellen via de website of aan de kassa van het Energiehuis.

Weense sferen
Dit jaar spelen de jonge talenten van het DJO muziek in de sfeer van Wenen. Op het programma staan Johann Strauss mèt ballet, Walsen van Glinka en Sibelius maar ook Saint Saëns. Als support act treden de jongere leden van het Drechtsteden Jeugd Ensemble (DJE) op, ook onder leiding van Casper van Nugteren. Zij openen het concert met een echte Strauss klassieker. Balletleerlingen van ToBe Dans dansen sierlijk op de walsen van Strauss. Het jaarlijkse nieuwjaarsconcert is inmiddels een mooie traditie bij ToBe.

Orkest en Ensemble
Het Drechtsteden Jeugdorkest (DJO) bestaat uit gevorderde muziekleerlingen. Het orkest, dat regionale en landelijke bekendheid heeft, houdt zich bezig met het klassieke symfonische repertoire. Ze repeteren iedere vrijdagavond in het Energiehuis. Zo ook het DJE waar kinderen van 7 tot en met 12 jaar samen muziek maken. Meer informatie over het Drechtsteden Jeugdorkest en het Drechtsteden Jeugd Ensemble vind je op tobe.nl.

Foto: Roelie 't Jong

Contactinformatie:
Locatie: Noordendijk 148
Organisator: Energiehuis
Website:www.tobe.nl


Deel dit bericht met je vrienden!