Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kick-off Cycle for Hope - Samen tegen verslaving'
18jan

Kick-off Cycle for Hope - Samen tegen verslaving

Donderdag 18 januari 2018, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Cycle for Hope zet zich dit jaar opnieuw in tegen verslaving. Het fietsseizoen wordt daarom op 18 januari 2018 afgetrapt met een inspirerende wieleravond in Dordrecht. Fietsers komen alles te weten over de sportieve uitdagingen die Cycle for Hope biedt. De opbrengst van het sponsorevenement gaat naar hulp bij Stichting De Hoop.

Wieleravond op 18 januari
Cycle for Hope bestaat uit meerdere fietsevenementen. Met editie 2017 werd ruim 260.000 euro opgehaald voor het werk van De Hoop. In 2018 vinden de Toertocht (23 juni), de Mountainbike-marathon (28 – 29 september) en Rondje Nederland (21 - 23 juni) plaats: 1200 kilometer team-estafette in 48 uur. Op de Kick-off wordt daarnaast een nieuw evenement geïntroduceerd.

Ervaringen
Tijdens de startavond komen geïnteresseerden alles te weten over de veranderingen voor 2018, de uitdagingen en het doel achter Cycle for Hope. Verder getuigt een cliënt getuigt hoe hij opklom uit het dal van verslaving en deelt deelnemer Jan Willem zijn belevenissen en tips. Hij fietste maar liefst vier keer rond Nederland. Overweeg je om mee te doen aan één van de evenementen of ken je iemand voor wie deelname een mooie ervaring zou zijn? Neem hem of haar dan mee!

Aanmelden
De Kick-off begint om 19:30 uur met een bakje koffie of thee, het hoofdprogramma begint om 20:00 uur. Aanmelden kan via www.cycleforhope.nl/kick-off. Kijk voor meer informatie over de evenementen op www.cycleforhope.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Provincialeweg 122
Organisator: De Hoop
Website:www.vriendenvandehoop.nl


Deel dit bericht met je vrienden!