Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café'
15jan

Alzheimer Café

Maandag 15 januari 2018, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vanavond een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis”. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur.
De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Op maandagavond 15 januari komen in het Alzheimer Café Conny Bouwer, projectleider, Janneke Hamers en/of Tom Verbaas, buurtsport coaches, alles vertellen over een nieuw laagdrempelig project dat op een andere manier een dagbesteding aanbied dat bestemd is voor mensen met een geheugenproblemen. Het aanbod moet zoveel mogelijk aansluiten bij de vraag die de mensen zelf hebben. Iedere maandagochtend is ‘Sporting Delta’ aan de Gravensingel 118 te Dordrecht geopend van 9.30 uur tot 11.30 uur waar dan ook altijd een dementieconsulent aanwezig zal zijn.

In de pauze verzorgt Sunny Side Up, het muzikale duo Maarten Teekens en Eefje Mesker, voor liedjes van toen en nu.

Contactinformatie:
Locatie: Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Organisator: Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o
Website:www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!