Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Connectdienst - Een nieuw leven'
14jan

Connectdienst - Een nieuw leven

Zondag 14 januari 2018, van 10:00 uur tot 11:30 uur.

Evangelische gemeente Immanuel organiseert elke maand een bijzondere bijeenkomst. Op zondagochtend 14 januari aanstaande heeft deze dienst het thema “Een nieuw leven”. De muziek zal deze ochtend worden verzorgd door niemand minder dan Pearl Joan.

Pearl Joan is een Nederlandse zangeres, docente en musicalactrice. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het eerste seizoen van het TV-programma The Voice of Holland als Pearl Jozefzoon. Ook was zij te zien in onder andere de musical Dreamgirls.

Tijdens deze dienst zal Dick van Steenis een toespraak houden met betrekking tot het thema. Hij wil specifiek ingaan op de vraag “hoe kan ik mijn verleden achter mij laten?”

De “Connectdiensten” van Immanuel zijn gericht op mensen die normaal gesproken niet of nauwelijks in de kerk komen. Ze zijn bedoeld om mensen te connecten met elkaar, maar bovenal met de liefde van God. Toegang tot de dienst is gratis en begint om 10.00 uur aan de Lange Breestraat 24-26. Voor meer informatie zie www.immanuel-dordrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Lange Breestraat 24-26
Organisator: Gemeente Immanuel
Email:info@immanuel-dordrecht.nl
Website:www.immanuel-dordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!