Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crazy spring paradijs ' Afbeelding: CrazySpringParadijs
27dec 2017

Crazy spring paradijs

Van woensdag 27 december 2017 tot en met vrijdag 29 december 2017, van 10:00 tot 16:30 uur.

Het Crazy Spring Paradijs is het grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio, met kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie. Deze kerstvakantie staan er weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom van 27 december t/m 29 december in Sportboulevard Dordrecht (Optisport).

Met Crazy Spring Paradijs geven Crazy Air en Optisport hun visitekaartje af met de leukste attracties van dit moment. Van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Spring Paradijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oud-Hollandse spelen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Even bijtanken …
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. De braskaart kost € 2.50,- en voor een bunkerkaart betaal je € 6,-.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Spring Paradijs vindt plaats in Sportboulevard Dordrecht van 10.00 uur tot 16:30 uur. De entree bedraagt € 5,- per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Er kunnen maximaal 400 bezoekers binnen, dus het is raadzaam om op tijd te komen. Er is betaald parkeren.
Wil je tijdens Crazy Spring Paradijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Spring Paradijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijs of op www.optisport.nl/crazyspringparadijs. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Fanny Blankers-koenweg 10
Organisator: Crazy Spring Paradijs
Telefoonnummer: 06-20072185


Deel dit bericht met je vrienden!