Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerst- en jubileumconcert: Een Nieuw Begin' Foto: Praise Him
23dec 2017

Kerst- en jubileumconcert: Een Nieuw Begin

Zaterdag 23 december 2017 vanaf 19:30 uur.

Het is dit keer dubbelfeest op zaterdag 23 december in de Grote Kerk te Dordrecht. Het Chr. Gemengd Drechtsteden koor ‘PRAISE HIM’ jubileert; al 25 jaar zingt zij een gevarieerd religieus repertoire. Zij viert dit met haar eerste jubileumoptreden in Dordrecht waarin het oratorium ‘Een nieuw begin’ -van Johan Bredewout- verweven is met eeuwenoude bekende Kerstmuziek.

Opnieuw een avond met veel samenzang en verrassingen. Zo zingt PRAISE HIM, ook in combinatie met u. Zorgen Noortje van Middelkoop met haar panfluit, Martin Mans op het orgel en Ronald IJmker achter de vleugel voor een (spannende) instrumentale omlijsting op hoog niveau. De ‘verteller’ bij het oratorium is ds. Jasper van Schaik terwijl het geheel onder leiding staat van PRAISE HIM’s  enthousiaste dirigent Jan Quintus Zwart.

Ondanks de onverwarmde kerk is er ieder jaar weer een hartverwarmende opkomst. Zorgde de volle kerk er vroeger voor dat niet iedereen voldoende kon zien: achter het koorhek zorgt een groot breedbeeld projectiescherm voor een perfect zicht voor iedereen. Traditioneel worden de bezoekers na afloop onthaald met Glühwein of warme chocolademelk.

Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is € 10,- , uw kinderen tot 14 jaar zijn gratis. Kaarten via: 06 5134 2620, info@praisehim.nl of www.praisehim.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Organisator: Praise Him
Telefoonnummer: 06 5134 2620
Email:info@praisehim.nl
Website:http://www.praisehim.nl


Deel dit bericht met je vrienden!