Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kick-off van Churches'
09dec 2017

Kick-off van Churches

Zaterdag 9 december 2017 vanaf 20:00 uur.

Bibelot en Dordrechts Museum presenteren uniek concert in Trinitatiskapel
Op zaterdag 9 december is de Trinitatiskapel het sfeervolle decor voor de kick-off van het nieuwe project Churches. Poppodium Bibelot en het Dordrechts Museum schotelen het publiek een bijzondere selectie eigenzinnige bands en performers voor. De toegang is gratis.

Een avond vol kunst en muziek
Het resultaat van de samenwerking tussen Bibelot en het Dordrechts Museum is een line-up waarin muziek en kunst samenkomen.
“Churches is een idee waar Linda Jansen (Dordrechts Museum) en ik al enige tijd mee spelen. De ambitie is om in diverse kerken in Dordrecht programma te maken waarin contrast omarmd wordt. De line-up staat in contrast met de locatie, maar ook inhoudelijk is er een spanningsveld. Niet alleen podiumkunst, maar ook beeldende kunst. Dat is het mooie aan deze avond.”, aldus Ofra Beenen, programmeur van Bibelot.

Eigenzinnige line-up
De eigenzinnige line-up bestaat uit het elektronische duo DOOXS, de band Crying Boys Cafe, solo act MAASK en kunstenaars Frans van Lent, Ieke Trinks en Marlou van Doormaal.

Jubileum
Bibelot 50 jaar! Het oudste poppodium van Nederland viert een halve eeuw concerten en feesten. Dat betekent een heel seizoen lang bijzondere evenementen. Churches is onderdeel van het jubileumprogramma.

Ticketinformatie
Churches in de Trinitatiskapel start om 20:00 uur en is gratis toegankelijk.
Kijk voor meer informatie en tijden op: www.bibelot.net.

Contactinformatie:
Locatie: Trinitatiskapel, Vriesestraat 20-22
Organisator: Poppodium Bibelot en Dordrechts Museum
Website:http://www.bibelot.net


Deel dit bericht met je vrienden!