Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'DOOR Open: Lost in L.A.'
08dec 2017

DOOR Open: Lost in L.A.

Vrijdag 8 december 2017 vanaf 21:00 uur.

Songs about the dark side of love, the moon and the Californian sun.” – zo beschrijft Lost in L.A. hun eigen werk. De band speelt lekkere Soul Rock met invloeden van Amerikaanse songwriters en Seventies rockbands. Na een korte zwerftocht door Los Angeles en een handvol nieuwe nummers en ervaringen rijker is Lost in L.A. in 2013 opgericht. Vanaf dag één heeft de band maar één doel: mooie nummers maken en optreden!

In 2014 is hun eerste album ‘Saturday Nights and Monday Mornings’ opgenomen en werd enthousiast ontvangen. In 2016 verscheen er een live EP en kwamen er twee videoclips uit. Het nummer “Times Like These” werd gebruikt in de korte film “Another Day” van regiseur Tom Mitchell. Na een tour en het spelen op mooie festivals werkt de band momenteel aan hun tweede album dat in het voorjaar van 2018 moet uitkomen. Lights out. Faders up. Lets get Lost in L.A.! 

DOOR | OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang 21:00 uur

Contactinformatie:
Locatie: Voorstraat Noord 142-144
Organisator: DOOR
Telefoonnummer: 06-55491013
Email:doordordrecht@gmail.com
Website:http://www.facebook.com/DOORDordrecht


Deel dit bericht met je vrienden!