Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bibelot en Brandstof Winterterras' Foto: Bibelot
08dec 2017

Bibelot en Brandstof Winterterras

Vrijdag 8 december 2017 vanaf 18:00 uur.

Op 8 december verandert het terras ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Bibelot in een warme winterwereld. Kom knus onder een dekentje bij de heaters terrashangen, marshmallows roosteren en genieten van fijne muziek. Inclusief een knisperend vuurtje, besneeuwde poffertjes en liters warme chocolademelk!

Maarten Teekens
Maarten Teekens is zanger/gitarist met een voorliefde voor ouderwets mooie liedjes. Met zijn fijne stem en een groot 50’s en 60’s repertoire zorgt de zanger altijd voor een vrolijke, ontspannen sfeer. Van The Beatles tot Elvis, alles komt langs!

Brandstof
Zowel in Brandstof als buiten op het terras zit je in winterse sferen. Naast de reguliere hapjes en drankjes rooster je marshmallows, prop je je vol met poffertjes en serveert Brandstof fijne warme dranken.

Bibelot
Bibelot bestaat dit jaar 50 jaar en viert dat een seizoen lang met een feestelijke concertreeks. Vind je het moeilijk om te kiezen uit het uitgebreide aanbod? Geen probleem! Tijdens het winterterras voorziet Bibelot je van programma-advies op maat. En wie jarig is, trakteert: dus er worden óók cadeautjes uitgedeeld. Tipje van de sluier; delicious cupcakes voor de eerste 50 bezoekers.

In de Main Stage
Aansluitend op het winterterras begint een bijzonder gratis concert in de Main Stage. Bibelot doet Dordt een avond cadeau waarbij het publiek bepaalt! De band Say Keys staat klaar om alle verzoekjes uit de zaal in te willigen. Van Maroon 5 tot AC/DC en van Sting tot Otis Redding: Say Keys raast dwars door alle genres en muzikale tijdperken heen. Weet jij al welk lied je gaat aanvragen?

Aanvang Winterterras: 18.00 uur
Aanvang Main Stage: 20.30 uur
Toegang gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Noordendijk 148
Organisator: Poppodium Bibelot
Telefoonnummer: +31(0)78 89 033 21
Website:http://www.bibelot.net


Deel dit bericht met je vrienden!