Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open dag Da Vinci College' Foto: Da Vinci College - Toolbox
17nov 2017

Open dag Da Vinci College

Vrijdag 17 november 2017, van 15:00 uur tot 20:00 uur.

Vandaag organiseert het Da Vinci College een open dag van 15.00 tot 20.00 uur voor iedereen die kennis wil maken met het mbo. Welke opleidingen zijn er, wat zijn de kansen op werk en welke stages lopen studenten? Antwoord op deze en nog veel meer vragen geven docenten, bedrijven en studenten van het Da Vinci College. Geïnteresseerden kunnen de sfeer van de school proeven en een rondleiding krijgen door de gebouwen.

Passie ontdekken
Het Da Vinci College stimuleert en helpt haar studenten hun passie te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen. Tijdens de open dag op 17 november zijn ook loopbaanadviseurs aanwezig om toekomstige studenten te helpen bij het maken van een goede opleidingskeuze. Studenten van het Da Vinci College vertellen over hun ervaringen op school: de lessen, de praktijkopdrachten en projecten waaraan zij werken tijdens hun opleiding.

Meerdere locaties
Het Da Vinci College is een regionaal opleidingencentrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs. De school biedt diverse mbo-opleidingen in de sectoren Techniek en Media, Economie en Ondernemerschap, Gezondheidszorg en Welzijn en Entree (voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist).
Het Da Vinci College heeft haar hoofdlocaties in de prachtige historische steden Dordrecht en Gorinchem. Op 17 november is er ook in de vestigingen in Wijk en Aalburg (Vakcollege bouw-, metaal- en elektrotechniek) en Hardinxveld-Giessendam (Bouwcampus Bouw en Infra) een open dag.

Kijk voor meer informatie op www.davinci.nl/opendag

Contactinformatie:
Locatie: diverse locaties, zie de website
Organisator: Da Vinci College
Website:http://www.davinci.nl/opendag


Deel dit bericht met je vrienden!