Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '1e Schrijverscafe' Foto: Sanshine Schrijft
16nov 2017

1e Schrijverscafe

Donderdag 16 november 2017, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Sandra Utterijn-Klijnsmit van Sanshine Schrijft wil de Dordtse inwoners aansporen om meer te schrijven en start het Schrijfcafé in Dordrecht.

“Schrijven veroorzaakt niet alleen een gelukzalig en soms een bevrijdend gevoel, het is ook goed voor de gezondheid. Het verlaagt het stressgehalte, er ontstaat meer ruimte in het geheugen en het leidt tot een sterker immuunsysteem, een betere longfunctie en een lagere bloeddruk”, legt de schrijfster uit.

Sandra Utterijn-Klijnsmit begeleidt het maandelijks Schrijfcafé en helpt de deelnemers tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse schrijfoefeningen. Ervaring is niet nodig, de teksten worden niet beoordeeld. De bijeenkomsten beginnen om 10 uur en duren tot 12 uur.

Deelname kost 12,- euro inclusief koffie of thee, gepast en contant te betalen op de ochtend zelf. Aanmelden kan door een email te sturen naar sandra@sanshineschrijft.nl. Het eerste Schrijfcafé is te bezoeken op donderdag 16 november in wijkcentrum De Prinsemarij. De deelnemer neemt zelf pen en papier mee.

Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt ondernemers bij de groei van hun bedrijf door het verzorgen van hun persberichten, nieuwsbrieven, blogs en andere media. Daarnaast is ze organisator van het Schrijfcafé in Dordrecht. Het Schrijfcafé is een landelijk initiatief van Shodo. Meer informatie over Sanshine Schrijft en de komende Schrijfcafés vindt u op www.sanshineschrijft.nl.

Contactinformatie:
Locatie: in wijkcentrum De Prinsemarij aan de Nassauweg in Nieuw-Krispijn
Organisator: Sanshine Schrijft
Email:sandra@sanshineschrijft.nl
Website:http://www.sanshineschrijft.nl


Deel dit bericht met je vrienden!