Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Conferentie Daar zit muziek in'
15nov 2017

Conferentie Daar zit muziek in

Woensdag 15 november 2017, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Conferentie over de kracht van muziek voor mensen met een verstandelijke beperking
Het begon allemaal op een personeelsfeest van de ASVZ. Daar nodigde de Amerikaanse blueszangeres Candye Kane de zangeres Danitsa van Son uit om samen met haar te komen zingen. Samen zongen ze de sterren van de hemel. Op dat moment maakte het even helemaal niet uit dat Danitsa een verstandelijke beperking had. Op dat moment genoten mensen van haar talent. 'Daar zit muziek in!' dacht organisator Joris van Wijngaarden. United by Music was geboren.

Inmiddels geeft United by Music al meer dan 10 jaar getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden. Maar wat levert dat nou eigenlijk voor de artiesten op? Waarom werkt het concept van United by Music zo goed voor deze artiesten? Hoe zou het nog beter kunnen? Wat zou je zelf kunnen bijdragen? Op die vragen krijg je antwoord tijdens de allereerste conferentie van United by Music op 15 november 2017.

​Tijdens de  eendaagse conferentie zal United by Music het unieke 'United by Music concept' laten zien, maar vooral ook laten ervaren. We verkennen de werkzame elementen van het concept en maken kennis met de bijzondere artiesten. Daarnaast gaan we ook graag met je in gesprek over wat er verbeterd kan worden en hoe we het concept verder kunnen ontwikkelen. Ben jij een zorgprofessional, beleidsmaker, onderzoeker, aanstormend muziektalent of gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar de conferentie!

Wat?               Conferentie 'Daar zit muziek in'​
Wanneer?       Woensdag 15 november 2017
Hoe laat?        Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur
Waar?             Het Energiehuis                            
Kosten?          Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, maar wees er snel bij, want vol = vol.

Aanmelden of meer informati via de website

Contactinformatie:
Locatie: Het Energiehuis, Noordendijk 148
Email:conferentie@unitedbymusic.nl
Website:http://www.unitedbymusic.nl/conferentie.html


Deel dit bericht met je vrienden!