dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Reformation 500 - Relight the fire

Reformation 500 - Relight the fire

31 oktober 2017
Van dinsdag 31 oktober 2017 tot en met dinsdag 31 oktober 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De jongerengebedsavond City On Our Knees in Bonfire krijgt vandaag een speciale invulling. Op deze avond zullen Wim Hoddenbagh en Albert van der Heide je motiveren vanuit het Woord en activeren door de Heilige Geest om een hervormer te worden voor deze tijd.

De aanbidding zal geleid worden door het team van Bonfire.

Op dinsdagavond 31-10-2017 is het Hervormingsdag. Dit jaar is het 500 jaar geleden dat de reformatie doorbrak in de westerse wereld. Maarten Luther, een geloofsheld, die zo geraakt was door de eenvoudige waarheid van het Evangelie, redding alleen door genade, dat hij er alles voor over heeft gehad om het religieuze en politiek denken van die tijd op te schudden en te doorbreken.

Wij geloven dat we in deze tijd opnieuw in een reformatie moeten komen. Opnieuw zal ons religieuze en politieke denken geschud moeten worden. Ons denken zal vernieuwd moeten worden, er zal herleving nodig zijn. God zoekt hervormers, juist voor een tijd als deze. Laat je door Hem in beweging zetten. Relight the Fire...

De deuren zijn open vanaf 19:30, de dienst start om 20.00 uur

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Bonfire Dordrecht

Wijnstraat 117

078-737 03 65

info@bonfiredordrecht.nl www.bonfiredordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!