dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Herinneringsconcert voor nabestaanden

Herinneringsconcert voor nabestaanden

29 oktober 2017
Van zondag 29 oktober 2017 tot en met zondag 29 oktober 2017
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

De Essenhof organiseert op zondag 29 oktober 2017 wederom een Herinneringsconcert voor nabestaanden en anderen die behoefte voelen om in een troostrijke sfeer te mijmeren of/en stil te staan bij afscheid en verlies.

Dit jaar is er een programma gemaakt waarin muziek, poëzie en stilte met elkaar een verbinding aangaan. Onze vaste medewerker Marieke van Leeuwen draagt haar eigen gedichten voor, altviolist Karin Dolman en klarinettist Thea Rosmulder spelen de muziek.

Hun gezamenlijke concert bestaat onder meer uit een Elegie, een Pastorale, werken van Bach en Stravinsky, maar ook uit geïmproviseerde klanken, zorgvuldig gekozen bij de woorden en onuitgesproken gedachten. Een voorstelling die u ruimte geeft voor een persoonlijk herdenken.

Tijd en plaats
Het concert vindt plaats in de Thuredrith Aula van de begraafplaats aan de Nassauweg en begint om 14.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk en kan vanaf heden via s.vander.klooster@dordrecht.nl onder vermelding van Herinneringsconcert 2017, de naam, telefoonnummer en het aantal personen. Telefonisch reserveren kan ook via 078 – 770 5281.

Bereikbaarheid
De Thuredrith Aula is bereikbaar via de voetgangersingang aan de Dubbeldamseweg Zuid of via de hoofdingang aan Nassauweg 200. Auto’s zijn niet toegestaan op de begraafplaats, maar ontheffing van het rijverbod is mogelijk voor minder-validen

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

De Essenhof

In de Thuredrith Aula van de begraafplaats aan de Nassauweg

078 – 770 5281

s.vander.klooster@dordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!