dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Havana Club ft. Sin Pausa bij Jazzpodium DJS

Havana Club ft. Sin Pausa bij Jazzpodium DJS

28 oktober 2017
Van zaterdag 28 oktober 2017 tot en met zaterdag 28 oktober 2017
Van 22:00 uur tot en met 00:00 uur

Zaterdag 28 oktober presenteert Jazzpodium DJS de eerste van een nieuwe reeks latin-avonden. Elke twee maanden, normaliter op de eerste zaterdag van de maand, speelt de huisband Sin Pausa met wisselende gasten op deze 'Havana Club' getitelde avond. Vanavond is een uitzondering op de regel vanwege een themamaand in november.

'Havana Club' blijft ook ‘s winters hot, zowel voor de dansliefhebbers als voor muzikanten. Sin Pausa ontvangt getalenteerde gastmuzikanten. Daarbij krijgt, volgens Cubaanse traditie, improvisatie en samensmelting met andere muziekstijlen alle ruimte.
Voor wie de band nog niet kent een korte introductie: Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Inmiddels woont hij in Dordrecht en heeft een groep doorgewinterde muzikanten om zich heen weten te verzamelen. Muzikanten die hun liefde voor de muziek weten over te brengen op hun publiek. Deze zomer nog kregen zij een breed publiek in beweging tijdens het Big Rivers Festival.

De charismatische zangeres Sonia Perez houdt het publiek in haar greep met haar romantische bolero's om het vervolgens op te zwepen met een pittig dansnummer. Daarbij wordt zij begeleid door ervaren muzikanten die het optreden een extra dimensie geven met spannende jazzy improvisaties. Naast bekende nummers uit de Cubaanse muziekhistorie speelt Sin Pausa ook eigen composities van Sonia Perez en toetsenist Ilvio Pietersz.

Vaste line-up: Romulo Rodriguez: conga's - Ilvio Pietersz: piano, arrangementen - Sonia Perez Hernandez: zang - Maaike van Zetten: zang - Pjotr Jurtschenko: tenorsaxofoon, dwarsfluit - Randy Winterdal: bas - Heiko Ebner: trompet - Otto de Graaf: timbales.
Let op: De concerten beginnen weer op de 'oude' tijd, dus om 22:00 uur, en de entreeprijs is gewijzigd.

• Datum: zaterdag 28 oktober 2017
• Plaats: Jazzpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
• Entree: € 8,- / Leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!