dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

fietsverlichtingsactie bij Repair Café Stadspolders

Fietsverlichtingsactie bij Repair Café Stadspolders

28 oktober 2017
Van zaterdag 28 oktober 2017 tot en met zaterdag 28 oktober 2017
Van 10:00 uur tot en met 13:00 uur

Tijdens de fietsverlichtingsactie checken wij je verlichting en repareren deze indien nodig. Ook controleren wij de veiligheid van je fiets, door onder meer je remmen en bandenprofiel te bekijken. Repair Café Stadspolders heeft van de ANWB Lichtbrigade een toolkit gekregen om de fietsverlichting van bezoekers te controleren en eventueel te repareren.

De vrijwilligers van Repair Café Stadspolders voeren de fietsverlichtingsactie uit. Naast de fietsverlichtingsactie worden is er ook een regulier Repair Café. De vrijwilligers staan klaar om diverse reparaties uit te voeren. Het Repair Café is gratis toegankelijk.

Bezoekers nemen kapotte spullen mee om (samen) te repareren. Gereedschap en materialen om de reparaties mee uit te voeren zijn aanwezig. Meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed e.d. kunnen worden aangeboden ter reparatie. Ook als je niets te repareren hebt ben je van harte welkom.

En misschien kan je assisteren bij een reparatie. Repair Café Stadspolders is iedere 4e zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom in het Polderwiel, Dudok-erf 58 in Dordrecht - Stadspolders.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Repair Café Dordrecht Stadspolders

Het Polderwiel

06-21553274

repaircafe.stadspolders@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!