Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Wandelen voor mensen met beginnende dementie'
27okt 2017

Wandelen voor mensen met beginnende dementie

Vrijdag 27 oktober 2017, van 10:00 uur tot 11:30 uur.

Nationaal Park de Biesbosch is een bekend en bijzonder natuurgebied. Het is het grootste zoetwatergetijde gebied van Europa, een rivierdelta waar het getij nog vrij spel heeft. Veel mensen zoeken hier hun ontspanning. Het is een dynamisch natuurgebied waar voor elke bezoeker veel te beleven is. Een gebied met cultuurhistorie, maar ook met vele diersoorten, zoals de bever, de ijsvogel en de zeearend.

Nationaal Park De Biesbosch en het Parkhuis, organiseren een aantal wandelingen van 1,5 uur voor vitale mensen met een beginnende vorm van dementie. Bent u mobiel en in staat om 1,5 uur te wandelen, meldt u dan aan voor één of meerdere dagen en kom genieten van de prachtige natuur die zoveel moois te bieden heeft! Wandelt uw mantelzorger ook graag mee, dan kan dat uiteraard en meldt u uw beide aan.
     
Na de wandeling kunt u op vertoon van uw deelname, een kopje koffie of thee drinken in het gezellige restaurant met uitkijk op het water. Kosten van de wandeling: 3,- euro p.p (te betalen op de dag van deelname aan de leiding). Aanmelden bij  Lisette Mabrouki via telefoon of email.

Contactinformatie:
Locatie: Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53
Organisator: Nationaal Park De Biesbosch en het Parkhuis
Telefoonnummer: 06 39149435
Email:l.mabrouki@hetparkhuis.nl
Website:http://www.hetparkhuis.nl


Deel dit bericht met je vrienden!