dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

BLAUWBARD,  Familie voorstelling vanaf 4 jaar

BLAUWBARD, Familie voorstelling vanaf 4 jaar

25 oktober 2017
Van woensdag 25 oktober 2017 tot en met woensdag 25 oktober 2017


Op 4 oktober is de voorstelling BLAUWBARD bij poppentheater Damiet van Dalsum. Het is een familie voorstelling vanaf 4 jaar en duurt 55 minuten.

Op een verre planeet, ver weg van de aarde, wonen Boike en Laila. Laila, de oosterse prinses kan heel goed dansen. Plotseling is daar het blauw. Als Boike met Laila wil dansen kan hij haar niet vinden. Ze zit opgesloten in een ei. Boike en de vaders en moeders proberen het ei te openen, maar niet een sleuteltje past. Boike is ontroostbaar. Hij mag naar de aarde vliegen om te kijken of er daar een sleuteltje te vinden is dat past.

Als Boike op de aarde landt ontmoet hij Blauwbard, die zijn hulp aanbiedt. Maar als Boike nootjes gaat zoeken voor Blauwbard, steelt deze het ei en neemt het mee naar zijn tovertuin. Van de boodschapper hoort Boike dat blauwbard prinsessen verzamelt. Te paard gaat Boike op zoek naar het blauw.., daar waar de tovertuin is. Na spannende avonturen wordt Laila bevrijd en dansen de prinses en Boike samen, springen op het ei en vliegen terug naar hun Planeet.

Een spannende voorstelling over sleuteltjes, prinsessen en geluk.

Idee/Poppen en spel: Damiet van Dalsum

Kosten    7,50 per kind / 9,00 volwassenen
Reserveren www.poppentheaterdamiet.nl of bel 06 54957928

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Poppentheater Damiet van Dalsum

Aardappelmarkt 9

06-54957928

info@poppentheaterdamiet.nl www.poppentheaterdamiet.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!