dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Start training ouders en partners van mensen met angst- en dwangklachten

Start training ouders en partners van mensen met angst- en dwangklachten

25 oktober 2017
Van woensdag 25 oktober 2017 tot en met woensdag 25 oktober 2017
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Op 25 oktober start de ADF stichting in Dordrecht met een training voor ouders en partners van mensen met angst- en dwangklachten. Tijdens deze training leert u om te gaan met de klachten van uw naaste en is er mogelijkheid om te praten met lotgenoten. Om zeker te zijn van een plek graag zo spoedig mogelijk aanmelden.  

Wat een dwang- of angststoornis met u doet is onderwerp van een training van vijf bijeenkomsten. Er wordt gekeken naar wat u zelf stapsgewijs kunt doen om goed met die angst of dwangstoornis om te gaan, zónder dat u probeert de ander daarvan af te helpen. Dit lijkt in tegenspraak met elkaar, maar tijdens de training zult u merken dat dit twee verschillende dingen zijn. Ervaringen uitwisselen is vaak een ‘feest’ van herkenning en kan helpen voorkomen dat de dwang of angst van een familielid of vriend uw probleem wordt. De groep ondersteunt u bij de stappen die u gaat zetten. Hierdoor komt er weer ruimte vrij om de dingen te doen die u zelf belangrijk vindt.

Praktische informatie
Wanneer? Woensdag 25 oktober, 8 november, 22 november, 6 december en 20 december
Hoe laat? Van 19.30 uur tot 21.30 uur
Waar? Wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168

Om mee te doen kunt u donateur worden van de ADF stichting. Donateurs kunnen meteen gebruik maken van alle faciliteiten van de ADF stichting, waaronder online hulp, advies en doorverwijzing naar gespecialiseerde therapeuten. 

Meer informatie en aanmelden via email, telefoon of de website

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

ADF stichting

Wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168

0343-521031

trainingen@adfstichting.nl www.adfstichting.nl
Deel dit bericht met je vrienden!