dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Julia & Romeo, muziektheater met poppenspel

Julia & Romeo, muziektheater met poppenspel

21 oktober 2017
Van zaterdag 21 oktober 2017 tot en met zaterdag 21 oktober 2017
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Muziektheater Hollands Diep brengt op 21 oktober de nieuwe muziektheaterproductie JULIA & ROMEO. Het bekende verhaal van Shakespeare verteld vanuit het perspectief van Julia. Een onalledaagse combinatie van muziektheater en poppenspel.

Meisjes van 13… Ze zijn niet meer onwetend van de liefde, maar tegelijk is alles nieuw, heftig en onvoorwaardelijk. De hartstocht die gewekt wordt, is voor nu-en-eeuwig. Of kan Julia na de dood van Romeo toch verder leven?  Ze haalt de gebeurtenissen van de afgelopen week opnieuw voor de geest. Wat beslist zij?

De jonge sopraan Linde Schinkel toont haar grote veelzijdigheid als zangeres, actrice en poppenspeelster. Ook altvioliste Karin Dolman en pianiste Caecilia Boschman wisselen hun spel af met zang en poppenspel . Zij worden hierin gecoacht door Damïet van Dalsum, die tevens de poppen en objecten maakte. Cilia Hogerzeil heeft de regie.

De muziek in de voorstelling zijn bewerkingen van de balletsuite Romeo et Juliette, van Prokofiev en  nieuwe composities van  Max Knigge. Dit alles op teksten van Shakespeare en eigen teksten.

Kaartverkoop via www.muziektheaterhollandsdiep.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Energiehuis

Noordendijk 148

www.muziektheaterhollandsdiep.nl
Deel dit bericht met je vrienden!