dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Herfstvakantie Event in het Energiehuis (kinderen)

Herfstvakantie Event in het Energiehuis (kinderen)

19 oktober 2017
Van donderdag 19 oktober 2017 tot en met donderdag 19 oktober 2017
Van 09:15 uur tot en met 00:00 uur

De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat de herfstvakantie er weer aan komt! Niets te doen in de herfstvakantie? Op donderdag 19 oktober organiseert ToBe Projectbureau een leuke workshopdag in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans & Theater en Kunst & Design. Ook is er een speciale kleuterochtend voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Workshopdag 6 – 12 jaar
Alle kinderen volgen over de gehele dag beide workshops: Theater & Dans en Kunst & Design,  waarbij ze met een mooi kunstwerk naar buiten gaan. We starten om 10.45 uur en sluiten rond 14.30 de dag af met een groepsfoto en een korte eindpresentatie aan elkaar en de ouders/verzorgers.

Bij de workshop Kunst & Design maak je een herfstschilderij met mozaïek steentjes. De dansworkshop staat in het thema van Hiphop en tijdens de workshop Theater ga je improviseren naar aanleiding van woorden, plaatjes en gekke voorwerpen. Op vrolijke muziek en met onhandige trucs maken we elkaar aan het lachen. Plezier en kennismaking staan voorop bij deze workshops.

Kleuterochtend 4 – 5 jaar
De kleuterochtend start om 09.15 uur en duurt tot 10.30 uur. Kleuters kunnen kiezen uit een workshop Theater of Dans. Tijdens de workshop Theater gaan we samen toneelspelen. Met muziek en een spannend verhaal neemt de docent je mee op een fantasie reis. Bij de dansworkshop leer coole hiphopmoves. Superhelden en heldinnen, het oerwoud, een robot.... je danst aan de hand van een leuk thema.

Kaartverkoop
Een kaartje voor de workshopdag kost € 10,- per kind. Een kaartje voor de kleuterochtend kost €5,- per kind. De kaartjes zijn te koop via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

ToBe

Locatie Energiehuis, Noordendijk 148

088-8885372

info@tobe.nl www.tobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!