dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Vier je herfstvakantie bij Weizigt

Vier je herfstvakantie bij Weizigt

17 oktober 2017
Van dinsdag 17 oktober 2017 tot en met donderdag 19 oktober 2017


De blaadjes verkleuren, paddenstoelen duiken op: het is herfst! Over een paar weken staat de herfstvakantie dan ook weer voor de deur. Jij gaat je zeker niet vervelen want Duurzaamheidscentrum Weizigt heeft weer allerlei leuks op de planning staan. Jij bent er toch ook bij?

Dinsdag 17 oktober starten we met de workshop Muziekinstrumenten maken. Blikjes, buizen en dopjes, overal zit muziek in! Maak van huis-, tuin- en keukenspulletjes je eigen panfluit.

Alle dierenvrienden verzamelen zich woensdag 18 oktober op Stadsboerderij Weizigt voor de workshop Junior Dierverzorging. Leer van alles over het gedrag van de dieren, maak de stallen weer lekker schoon en verwen ze met een fijne borstelbeurt! De dieren staan al te trappelen!

Knutsel jij graag en ben je een beetje technisch? Dan is de workshop Techniek op donderdag 19 oktober iets voor jou. Maak je eigen sleutelhanger, ketting of armband van gerecycled materiaal.

Benieuwd wat er nu allemaal leeft onder het wateroppervlak? Neem dan samen met de natuurgidsen van IVN Dordrecht een duik in de wereld van het water tijdens de vakantieactiviteit Waterdiertjes vangen op donderdag 19 oktober. Schepnetjes, zoekkaart, loeppotje en jij bent er klaar voor! Kortom, er zit voor iedereen iets bij.

Aanmelden
Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op de website vind je alle informatie over de vakantieactiviteiten. Om je aan te melden, stuur je een mailtje naar weizigt@dordrecht.nl.


Dinsdag      17 oktober  Workshop Muziekinstrumenten maken
Woensdag  18 oktober  Workshop Junior Dierverzorging
Donderdag 19 oktober  Workshop Techniek
Donderdag 19 oktober  Waterdiertjes vangen

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

weizigt@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!