Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café - Het Parkhuis'
16okt 2017

Alzheimer Café - Het Parkhuis

Maandag 16 oktober 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt vandaag een ontmoetingsavond in samenwerking met “Het Parkhuis”. De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur.
De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

Gastsprekers zijn zus en broer Trudy en Menno Leeuwenburgh. Hun moeder Ada Leeuwenburgh had dementie, zij woonde en overleed maart j.l. na euthanasie in Het Parkhuis. Hiervoor werd de Levenseindekliniek ingeschakeld. Nu na een half jaar kijken zij terug op het proces dat zij doormaakten, de wijze waarop de wens van hun moeder tot uitvoering werd gebracht. Vóór de pauze worden zij geïnterviewd door gespreksleider /gezondheidszorgpsycholoog Peter Haex. Na de pauze kunt u uw eigen vragen stellen aan onze gasten.

MUZIEK door Eefje Meskers en Maarten Teekens, het Duo "Sunny Side Up"

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Contactinformatie:
Locatie: Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Organisator: Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o
Telefoonnummer: 078-622.00.00
Website:http://www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!