dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

DOOR Open: T.B. Florusse

DOOR Open: T.B. Florusse

13 oktober 2017
Van vrijdag 13 oktober 2017 tot en met vrijdag 13 oktober 2017
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

Thomas T.B. Florusse is een goede bekende van "Door". Zijn carrière heeft hem al langs vele podia gebracht. Naast zijn aandeel in de band Lost in L.A. doet Thomas ook veel solo projecten. Dat kan ook zomaar met bevriende muzikanten samen. Zijn muziek kenmerkt zich door zijn persoonlijke aanpak, zijn talent door je mee te voeren in zijn belevingswereld! Op zijn eigen album "A Differen Man" maakt hij dat meer dan duidelijk. Zijn voorbeelden zijn o.a. Jackson Brown en Tom Waits

DOOR | OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang muziek 21:00 uur

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

DOOR

Voorstraat Noord 142-144

06-55491013

doordordrecht@gmail.com www.facebook.com/DOORDordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!