dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Abdelkader Benali en Lavinia Meijer - Brief aan mijn dochter

Abdelkader Benali en Lavinia Meijer - Brief aan mijn dochter

13 oktober 2017
Van vrijdag 13 oktober 2017 tot en met vrijdag 13 oktober 2017
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Over afkomst en identiteit
Plusprogramma: Na  afloop signeert en verkoopt Abdelkader Benali zijn boeken en kunt u hem ontmoeten.

Verrassender kan een combinatie bijna niet zijn. Een schrijver en een harpiste, samen op één podium. Hij komt oorspronkelijk uit Marokko, zij uit Zuid-Korea. ‘Om naar de toekomst te kijken, heb je de klankkast van je verleden nodig. Die maakt Abdelkader rijker en groter’, zegt  topharpiste Lavinia Meijer over Abdelkader Benali’s roman Brief aan mijn dochter. Dit boek is het uitgangspunt voor deze voorstelling. De hoofdpersonen reizen door tijd en ruimte om hun verhaal over afkomst en identiteit te vertellen. Benali schrijft een brief aan zijn ongeboren dochter om zo de wereld te duiden waarin zij geboren zal worden. Zijn teksten komen samen met de muziek van Meijer en haar eigen levensverhaal over adoptie en haar zoektocht naar muzikale en menselijke erkenning. Een intieme, muzikale voorstelling die prikkelt en ontroert.

Kaarten zijn te koop via Kunstmin

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Schouwburg Kunstmin

Sint Jorisweg 76

078-6397973

www.kunstmin.nl
Deel dit bericht met je vrienden!