dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Lezing & Diner Karin Soeters van Animals Today

Lezing & Diner Karin Soeters van Animals Today

08 oktober 2017
Van zondag 08 oktober 2017 tot en met zondag 08 oktober 2017
Van 17:30 uur tot en met 20:30 uur

Op zondag 8 oktober komt Karin Soeters, oprichter van AnimalsToday.nl een lezing met diner geven bij “Daantje Food & Drinks”. Een lezing gericht op mensen die het beste voor hebben met alle dieren.

Met twee miljoen unieke bezoekers per maand de grootste dieren nieuwssite van Nederland: “De reden waarom ik PiepVandaag.nl ben begonnen is simpel: ik wil laten zien wat er met dieren gebeurt. Ik wil dierenwelzijn in het nieuws zetten, want in de reguliere media is het ontzettend lastig om het onder de aandacht brengen. Omdat er nog niet zoiets als een dierennieuwssite of platform bestond, ben ik het zelf gestart.” En met succes: PiepVandaag werd internationaal steeds groter daarom is besloten de naam te veranderen in AnimalsToday.

Karen: “Ik vind het belangrijk om niet alleen maar de negatieve kant te belichten en dierennieuws is er altijd en genoeg. Per dag krijgen wij op de redactie heel veel tips binnen. Het houdt niet alleen mij, maar ook die twee miljoen bezoekers duidelijk bezig.”

Karen voelt zich bevoorrecht dat ze dit werk mag en kan doen. Al van jongs af aan kan ze niet tegen onrecht, daar hangt alles mee samen. Omdat ze erg ongelukkig wordt van dierenleed heeft ze besloten zich hier voor in te zetten. Karen heeft naast AnimalsToday ook House of Animals opgericht: een onafhankelijke stichting die kennis en inzicht met betrekking tot dierenwelzijn bij het brede publiek onder de aandacht wil brengen. House of Animals werkt samen met allerlei andere organisaties.

De presentatie wordt gecombineerd met een heerlijk 100% plantaardig 3-gangenmenu, geen dierenleed op je bord. Kosten €27,50 inclusief eten, exclusief drankjes.

In het monumentale pand aan de Nieuwstraat 25, waar voorheen het restaurant De Dulle Griet gevestigd was, is tegenwoordig het volledig plantaardige restaurant “Daantje” gevestigd. Je kunt er komen genieten van snelle, eenvoudige, maar wel biologische en volledig plantaardige lekkernijen. Daantje kiest heel bewust voor volledig plantaardig omdat omdat steeds meer mensen de keuze maken om te stoppen of in ieder geval te minderen met vlees en vis. Ze wilt mensen graag door laten proeven dat een dagje plantaardig heel lekker kan zijn. Ze hoopt mensen te inspireren met haar gerechten.

Zondag 8 oktober tussen 17:30-20:30. Geef je van te voren op via email

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Daantje & Food & Drinks

Nieuwstraat 25

info@daantjefoodanddrinks.nl www.daantjefoodanddrinks.nl
Deel dit bericht met je vrienden!