dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Sense of Music: Ivo Janssen

Sense of Music: Ivo Janssen

08 oktober 2017
Van zondag 08 oktober 2017 tot en met zondag 08 oktober 2017
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Minimal pianist Ivo Janssen zal zijn project ‘Toccata!’, waarin Bachs Toccata’s gecombineerd worden met speciaal geschreven Toccata’s van hedendaagse componisten zoals Louis Andriessen, Michiel Borstlap, Leo Samama en Christina Viola Oorebeek,  uitvoeren. 

Als afsluiting van het festival zal Jannsen het werk ‘Natalon in E’ van Simeon ten Holt uitvoeren. ‘Natalon in E is een onbekender werk van Ten Holt en wordt niet zo vaak gespeeld. Terwijl het stuk vlak na Canto Ostinato is gecomponeerd en net zoals Canto Ostinato vanaf de piano in plaats vanaf papier is geschreven en ontwikkeld. Sense of Music is de uitgelezen kans om meer van het repertoire van Ten Holt te leren kennen.

Zondag 8 oktober, 14.30 uur
Tickets en meer informatie via de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Dordtyart

Maasstraat 11

dordtyart.nl
Deel dit bericht met je vrienden!