dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Open Dag Essenhof

07 oktober 2017
Van zaterdag 07 oktober 2017 tot en met zaterdag 07 oktober 2017
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Zaterdag 7 oktober zet Essenhof, gemeentelijke begraafplaatsen en crematorium, haar deuren open. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn er verschillende activiteiten. Deze Open Dag wordt georganiseerd om de bezoekers te informeren over de keuzemogelijkheden bij begraven en cremeren.

Programma
Bezoekers worden ontvangen in de hal van de Biesbosch Aula, het witte ronde hoofdgebouw. Van daaruit zijn er rondleidingen naar de familiekamer, het crematorium en via de invoerruimte naar de koffiekamer. In de koffiekamer is er iets te drinken en zijn medewerkers aanwezig voor verdere uitleg en om diverse vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn op verzoek rondleidingen mogelijk in de Thuredrith Aula en langs bijvoorbeeld de nieuwe wandgraven of oude monumenten op de begraafplaats.

Route
Wij heten u van harte welkom aan de Nassauweg 200. U kunt tegenover de hoofdingang van Essenhof of in de directe omgeving drie uur gratis parkeren met een blauwe parkeerschijf. De zalen en voorzieningen op Essenhof zijn toegankelijk voor mindervaliden. Meer informatie over Essenhof vindt u op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

De Essenhof

Nassauweg 200

078 7708747

essenhof@dordrecht.nl www.essenhof.nl
Deel dit bericht met je vrienden!