dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

De Global Cardboard Challenge

De Global Cardboard Challenge

07 oktober 2017
Van zaterdag 07 oktober 2017 tot en met zaterdag 07 oktober 2017
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

Houd jij van bouwen én heb jij een mening over hoe we de wereld groener kunnen maken? Kom dan op 7 oktober 2017 naar de Global Cardboard Challenge in Dordrecht! Tijdens dit gratis evenement kun je de hele dag bouwen met ‘afvalmateriaal’: oud karton. En weet je wat het toffe is? Dat doen duizenden andere kinderen over de hele wereld op hetzelfde moment ook! Bouw je eigen flipperkast, speel-kasteel of vliegtuig, alles is mogelijk!

Bouw-competitie:
Ben je écht een fanatieke bouwer? Dan kun je in de ochtend mee doen aan de bouw-competitie. Vorm een team van twee met een vriend, vriendin, broertje of zusje en bouw samen een oplossing voor het duurzame probleem van een van de deelnemende bedrijven. Ontwerp het nieuws stadskantoor voor de gemeente, een multifunctionele conferentietafel voor een bedrijf of een duurzaam bezorgsysteem voor een webshop.

Ben je enthousiast? kijk op www.globalcardboardchallenge.nl voor meer info en schrijf je in via gcc@thuisrecycling.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Thuisrecycling.nl

Weizigt, Van Bearleplantsoen 30

gcc@thuisrecycling.nl www.globalcardboardchallenge.nl
Deel dit bericht met je vrienden!