dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Weekend van de Wetenschap in de Duurzaamheidsfabriek

Weekend van de Wetenschap in de Duurzaamheidsfabriek

07 oktober 2017
Van zaterdag 07 oktober 2017 tot en met zaterdag 07 oktober 2017
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Doordeweeks is de Duurzaamheidsfabriek een drukke bedoeling vol met studenten en bedrijven die samen aan (maritieme) innovaties werken. Tijdens het Weekend van de Wetenschap openen we onze deuren voor bezoekers van alle leeftijden.

Kom langs en ervaar hoe het is om te werken met industriele robots en innovatieve lassimulatoren. Gedurende de dag worden er workshops georganiseerd rondom de lasrobot van Valk Welding en kun je de basis van het lassen leren in een augmented reality omgeving met de lassystemen van Soldomatic. Speciaal voor de kinderen gaan we in op het thema van de kinderboekenweek griezelbeesten en robots ontwerpen met de 3D doodle pennen.

Alle workshops vinden in een doorlopend schema plaats in De Duurzaamheidsfabriek op zaterdag 7 oktober van 11:00 tot 16:00 uur. Inschrijven vooraf is niet nodig, je bent de gehele dag door welkom.

Het Weekend van de Wetenschap is het grootste landelijke wetenschaps- en technologie-evenement van Nederland en wordt landelijk georganiseerd door NEMO en mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Informatie
Neem voor meer informatie over het Weekend van de Wetenschap een kijkje op www.hetweekendvandewetenschap.nl en voor meer informatie over de Duurzaamheidsfabriek.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Duurzaamheidsfabriek

Leerparkpromenade 50

www.hetweekendvandewetenschap.nl
Deel dit bericht met je vrienden!