dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Live bij Daantje - Tribute to Toots

Live bij Daantje - Tribute to Toots

07 oktober 2017
Van zaterdag 07 oktober 2017 tot en met zaterdag 07 oktober 2017
Van 15:30 uur tot en met 17:00 uur

Cafe Restaurant Daantje in de Nieuwstraat organiseert een reeks kleine live optredens met akoestische musici uit de omgeving. Op zaterdagmiddag 7 oktober verzorgt mondharmonicaspeler Kees Elsman een ode aan Toots Tielemans. 

Daantje programmeert om de week live muziek op de zaterdagmiddag. Een klein optreden na het shoppen. Onder het genot van een drankje en eventueel hapje kunt u genieten van akoestische live muziek van zeer getalenteerde musici.

Kees Elsman is al jaren geïnspireerd door de Belgische jazzvirtuoos Toots Tielemans. Samen met zijn muzikale vrienden Tom Punt op gitaar en Erwin Huigen op contrabas speelt hij bekende stukken. Zij zullen vanaf 15:30 tot 17:00 gaan spelen.

In het monumentale pand aan de Nieuwstraat 25, waar voorheen het restaurant De Dulle Griet gevestigd was, is tegenwoordig het volledig plantaardige restaurant “Daantje” gevestigd. Je kunt er komen genieten van snelle, eenvoudige, maar wel biologische en volledig plantaardige lekkernijen. Daantje kiest heel bewust voor volledig plantaardig omdat omdat steeds meer mensen de keuze maken om te stoppen of in ieder geval te minderen met vlees en vis. Ze wilt mensen graag door laten proeven dat een dagje plantaardig heel lekker kan zijn. Ze hoopt mensen te inspireren met haar gerechten.

Entree: gratis

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Daantje & Food & Drinks

Nieuwstraat 25

info@daantjefoodanddrinks.nl www.daantjefoodanddrinks.nl
Deel dit bericht met je vrienden!