dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

DOOR|Open: Pieter van Ham & David Cook

DOOR|Open: Pieter van Ham & David Cook

06 oktober 2017
Van vrijdag 06 oktober 2017 tot en met vrijdag 06 oktober 2017
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

Van kinds af aan was er altijd in huize Van Ham muziek aanwezig. Voornamelijk de muziek uit de sixties en seventies werd veel gedraaid. Daarnaast speelde de ouders ook instrumenten waaronder piano en gitaar. Hierdoor was de interesse in muziek vroeg gewekt. Toch pakte Pieter pas later vanaf zijn 18e de gitaar op. Vanuit de akoestische blues met fingerpicking en slide gitaar stijlen werd Pieter zijn interesse gewekt voor Fingerstyle gitaar door onder andere virtuosen gitaristen als Tommy Emmanuel, Doyle Dykes en Chet Atkins. De laatste 6 jaar heeft Pieter zich hierop gefocust en zich ontwikkeld tot een solo gitarist waarbij samen op met David Cook. Samen met Pieter staat hij garant voor virtuoze blues, jazz, folk net als zwoele wegdroommuziek en moderne balads.

DOOR | OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Toegang: Gratis | Deur open 20:00 uur | Aanvang muziek 21:00 uur

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

DOOR

Voorstraat Noord 142-144

06-55491013

doordordrecht@gmail.com www.facebook.com/DOORDordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!