dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Jeffrey Halford & the Healers (USA) bij Jazzpodium DJS

Jeffrey Halford & the Healers (USA) bij Jazzpodium DJS

06 oktober 2017
Van vrijdag 06 oktober 2017 tot en met vrijdag 06 oktober 2017
Van 22:30 uur tot en met 00:00 uur

De Amerikaanse band Jeffrey Halford & The Healers doet tijdens zijn tour door Nederland en Duitsland op vrijdag 6 oktober Dordrecht aan voor een optreden in Jazzpodium DJS.

Jeffrey Halford is een singer-songwriter en gitarist, geboren in Dallas, Texas. Na het opdoen van ervaring als straatmuzikant in San Francisco werd hij door het publiek steeds meer gewaardeerd en uitgenodigd voor cluboptredens. Door zijn muziek kwam hij in contact met JJ Malone en Sonny Lane, de bluesscene van San Francisco. Hij vormde zijn eigen band en kwam in de rockabilly-scene. De laatste 25 jaar tourt hij met zijn Healers.

De in Californië opgegroeide surfdude, timmerman en architect deelde het podium met vele bekende namen zoals met Canned Heat, Mick Fleetwood. Guy Clark en bluesgrootheden als Taj Mahal, Etta James, Los Lobos en John Hammond, om maar eens wat te noemen.
Jeffrey’s muzikale palet is breed, van blues, bluesrock, rock & roll, americana, folk tot bluegrass. Naast dat hij een zeer verdienstelijk zanger en gitarist is, schrijft hij ook nog eens fantastische nummers. In zijn songs bezingt hij het Amerikaanse leven en landschap.

Datum: vrijdag 6 oktober 2017
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 22.00 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!