dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Eerste editie van Tegenlicht Meet Up Dordrecht

Eerste editie van Tegenlicht Meet Up Dordrecht

05 oktober 2017
Van donderdag 05 oktober 2017 tot en met donderdag 05 oktober 2017
Van 19:00 uur tot en met 21:30 uur

Op donderdag 5 oktober organiseren De Bibliotheek AanZet en Schouwburg Kunstmin de eerste editie van Tegenlicht Meet Up Dordrecht. Op deze avond staat de aflevering ‘Kwestie van vertrouwen’ van het programma VPRO Tegenlicht centraal. Gezamenlijk duiken we in de vraag hoe we het vertrouwen in media, politiek en bedrijven verloren zijn en hoe we dat vertrouwen weer terug kunnen winnen. Het Dordtse publiek gaat in gesprek met een panel van relevante gasten onder leiding van moderator Chris van der Meulen.

Door wie wordt Tegenlicht Meet Up Dordrecht georganiseerd?
De Bibliotheek AanZet en Kunstmin hebben de handen ineen geslagen om maandelijks een editie van Tegenlicht Meet Up Dordrecht te organiseren. Hierbij worden zij ondersteund door een enthousiaste redactie van vrijwillige Dordtenaren die gezamenlijk een uitzending kiezen die centraal komt te staan tijdens de avond. De redactie zorgt ervoor  dat het programma een Dordtse vertaling krijgt van de globale trends die in  Tegenlicht worden behandeld. De avond staat onder begeleiding van moderator Chris van der Meulen.

Tegenlicht Meet Up Dordrecht vindt maandelijks plaats op de eerste donderdag van de maand, afwisselend in De Blauwe Kamer en Kunstmin.

Samenvatting
Titel: Tegenlicht Meet Up Dordrecht: Kwestie van vertrouwen
Omschrijving: De Bibliotheek AanZet en Schouwburg Kunstmin slaan de handen ineen om Tegenlicht Meet Up Dordrecht te organiseren, een maandelijkse debatavond naar aanleiding van het VPRO-programma Tegenlicht.
Datum eerste editie: Donderdag 5 oktober 2017
Moderator: Chris van der Meulen
Locatie: De Blauwe Kamer, Groenmarkt 153 (de Bibliotheek AanZet)
Tijd: 19.00 uur tot 21.30 uur (aanvang programma 19.30 uur)
Organisatie: De Bibliotheek AanZet, Schouwburg Kunstmin, vrijwillige redactie

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Bibliotheek AanZet en Schouwburg Kunstmin

De Blauwe Kamer, Groenmarkt 153

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!