dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Spuitende slagaders & overstromende oceanen

Spuitende slagaders & overstromende oceanen

04 oktober 2017
Van woensdag 04 oktober 2017 tot en met woensdag 04 oktober 2017
Van 15:00 uur tot en met 16:00 uur

Spuitende slagaders & overstromende oceanen. Dat is de titel van een nieuw boek over wat je zelf allemaal kunt doen bij kleine en grote rampen. Of een ramp nu ver weg is of dichtbij – het nadenken over wat je allemaal kunt doen is eigenlijk best spannend en past daarom heel goed bij deze “enge” kinderboekenweek. Een docent van het Rode Kruis komt vertellen over de hulp die zij verlenen en gaat ook laten zien hoe jij iemand kunt helpen die gewond is geraakt.  En wie weet mag jij wel oefenen op een ‘echt’ slachtoffer.

Praktische informatie
Datum: woensdag 4 oktober
Tijd: 15:00 - 16:00
Locatie:  Dordrecht Centrum / Blauwe Kamer i.s.m. Kinderboekwinkel De Giraf
Voor: held(p)haftige kinderen vanaf 10 jaar
Toegang: Gratis

Wil je zeker zijn van een plekje. Meld je dan aan via de website.


Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek!
Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Griezelen’, dus kom maar langs… als je durft!

Bij de bibliotheek kun je altijd terecht voor griezelige boeken en films! De Kinderboekenweek is dan ook een mooie gelegenheid om weer eens langs te gaan. Maar tijdens de Kinderboekenweek worden er natuurlijk ook gruwelijk leuke activiteiten georganiseerd! Denk maar eens aan griezelbeestjes tekenen met een 3D-pen, je eigen griezelringtone maken, griezelfilmpjes maken voor het Greenscreen, je eigen VR griezelverhaal maken en een kriebelige-dieren-circuit opzetten. Heb jij stalen zenuwen en durf jij mee te doen? Kijk dan snel wanneer jouw favoriete activiteit is en meld je aan.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

De Bibliotheek AanZet

Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153

078 620 55 00

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!