dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Doe auditie bij ToBe Dans

Doe auditie bij ToBe Dans

02 oktober 2017
Van maandag 02 oktober 2017 tot en met dinsdag 03 oktober 2017


Ben jij het nieuwe danstalent, een echte performer en klaar voor the next level? Doe auditie bij ToBe Dans voor een van de drie selectieteams! De audities vinden plaats op maandag 2 en dinsdag 3 oktober in het Energiehuis.
Aanmelden is mogelijk tot 30 september. Stuur hiervoor een e-mail naar klant@tobe.nl met je naam, geboortedatum, telefoonnummer en danservaring.

Optreden op festivals, evenementen en meedoen aan wedstrijden
Wil jij onder leiding van een danscoach werken aan verschillende choreo’s om mee te doen aan shows, festivals en wedstrijden? Doe dan auditie bij ToBe Dans. Er worden nieuwe leden gezocht voor drie selectieteams Dans. De auditie wordt gegeven tijdens de training van de selectiegroep. Het is niet nodig om een dansfrase voor te bereiden. Na een kort beraad aan het einde van de auditie krijg je (samen met je ouders) gelijk de uitslag te horen.

Hiphop selectie 16+ ‘ToBe Continued’
De auditie voor de Hiphop selectie 16+ ‘ToBe Continued’ is op maandag 2 oktober van 19.30 – 21.00 uur in lesstudio 201. Dit team heeft vorig seizoen al enkele prijzen gewonnen. Als lid van de Hiphop Selectie train je onder leiding van Meyline Schuurs aan strakke choreo’s. Je werkt met je team aan een sterker uithoudingsvermogen, betere techniek en knallende podiumskills.

Moderne dans selectie 10-13 jaar
De auditie Moderne dans selectie 10-13 jaar is op dinsdag 3 oktober 2017 van 17.30 – 19.30 uur in lesstudio 207. Als lid van de Selectie Moderne Dans train je in een groep gedreven en getalenteerde dansers onder leiding van Grace van Gilst aan uiteenlopende choreografieën. Je leert waar beweging vandaan komt. Waar gaat deze naartoe? En wat is de intentie? Tijdens de training werk je vanuit deze vragen aan het verbeteren van je algehele techniek en presentatie.

Hiphop selectie 9-12 jaar ‘ToBeLittle’
De auditie Hiphop selectie 9-12 jaar ‘ToBeLittle’ is op dinsdag 3 oktober 2017 van 18.00-19.30 uur in lesstudio 201. Als lid van de Hiphop selectie train je onder leiding van Rashida Willems aan strakke choreo’s
Je werkt met je team aan je conditie, techniek, groove en attitude om je podiumskills te verbeteren.

Kijk voor meer informatie op de website

Foto:  Dare to perfom - audities ToBe Dans

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Tobe Cultuurcentrum

Locatie Energiehuis, Noordendijk 148

088-8885372

klant@tobe.nl www.tobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!