dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Openingsavond - Week van de Opvoeding

Openingsavond - Week van de Opvoeding

02 oktober 2017
Van maandag 02 oktober 2017 tot en met maandag 02 oktober 2017
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Een openingsavond met lezing door Roos Schlikker en de film Captain Fantastic.

Roos Schlikker, journalist, schrijfster en columnist geeft een lezing over opvoeden en ontspanning in de opvoeding. Ze schreef mee aan het boek 'Van achter het behang tot over je oren'. Vorig jaar verscheen een bundel met columns over opvoeden en opgroeien: We rommelen maar wat aan.

Captain FantasticCaptain Fantastic is een drama/comedy uit 2016. In de bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen...

De avond is kosteloos voor ouders in Dordrecht. Aanmelden kan tot en met 24 september (vol =vol). Start om 19.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Dordrecht

Kinepolis Dordrecht, Lijnbaan 200

Deel dit bericht met je vrienden!