dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Jubileumconcert Tijdloos door Diff'rent Voices (Matinee)

Jubileumconcert Tijdloos door Diff'rent Voices (Matinee)

01 oktober 2017
Van zondag 01 oktober 2017 tot en met zondag 01 oktober 2017
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Het is 25 jaar geleden dat de Dordtse Vocal Group Diff’rent Voices ontstond uit een groepje enthousiaste zangers en zangeressen. Om dit te vieren geeft de groep drie theaterconcerten in De Oude School in Dubbeldam.

Het concert kreeg de titel Tijdloos, een combinatie van oude en nieuwe tijdloze nummers. Popsongs, close-harmony, Nederlandse, Engelse en Spaanse liedjes, vormen een gevarieerd programma. Onder de muzikale leiding van Els in 't Veld Littig, die garant staat voor muzikale kwaliteit, en onder regie van Jan Stroeve is een prachtige en energieke voorstelling gemaakt die het bekijken en beluisteren meer dan waard is. Zang en podiumpresentatie gaan in “Tijdloos” hand in hand.

Kaarten à €10,00 p.p. kunnen besteld worden via www.diffrent-voices.nl/kaartverkoop

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Vocal Group Diff’rent Voices

De Oude School, Dubbelsteynlaan West 74

www.diffrent-voices.nl
Deel dit bericht met je vrienden!