dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Opening tentoonstelling Eric Jansen

Opening tentoonstelling Eric Jansen

01 oktober 2017
Van zondag 01 oktober 2017 tot en met zondag 01 oktober 2017
Van 17:30 uur tot en met 00:00 uur

Opening tentoonstelling: Eric Jansen – De vreemde en onbekende avonturen van Mungo Park
Eric Jansen hield zich in het begin van zijn schilderscarrière bezig met de zogenaamde formele schilderkunst. Een stroming die zich bezig houdt met vragen zoals: Wat is een schilderij en hoe breng je verf aan op een doek?

Op een gegeven moment begon dat keurslijf te knellen en voegde hij weer een portie verbeelding toe. Nu houdt hij zich bezig met vragen zoals: Wat als een schilderij een boom zou zijn die kan bloeien in de lente en zijn bladeren kan verliezen in de herfst? Of wat als een schilderij een wereld zou zijn waar continenten en eilanden kunnen verschijnen en verdwijnen? Waar beschavingen kunnen opkomen en ten onder kunnen gaan waarna alleen hun tekens in het landschap achterblijven.

Deur open 17:00 uur  | Opening 17:30 uur

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

DOOR

Voorstraat Noord 142-144

06-55491013

doordordrecht@gmail.com www.facebook.com/DOORDordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!